11/06/2018

ProfaGroupPark ser dagens lys

Når Næstved i næste sæson løber ind til hjemmekampe vil man løbe ind på ProfaGroupPark, som bliver det nye stadionnavn.
Mik Bolvig, der er administrerende direktør for ProfaGroup, var ikke i tvivl, da han fik forelagt muligheden for at blive navnesponsor på Næstved Stadion.
– Det her var en perfekt mulighed for ProfaGroup til at profilere os i et område, som vi gerne vil være meget synlige i. Vi har Sydsjælland som et af vores primære markedsområder, så da jeg blev præsenteret for muligheden, var jeg ikke i tvivl, siger Mik Bolvig.

ProfaGroup A/S er en virksomhed med fokus på el og energioptimerede løsninger. Virksomheden kan levere totalentrepriser indenfor det område og er en af landets mest anerkendte på sit felt.
Det er derfor en stærk medspiller, som Næstved Boldklub får med på banen.
– Vi er rigtig glade for det erhvervsnetværk, som vi er en del af hos Næstved Boldklub, og vi vil derfor gerne udbygge vores engagement. Her navnesponsoratet på stadion en rigtig god måde at blive endnu mere involveret på, forklarer Mik Bolvig.

ProfaGroup har for nuværende base i Køge, men tidligere har virksomheden boet i Haslev. Mik Bolvig, der i øvrigt selv har spillet fodbold i den grønne trøje, vil ikke afvise, at man på et tidspunkt rykker til Næstved.
– Vi har allerede rigtig mange gode relationer her i området, og i forhold til det geografiske marked, vi ønsker at være en del af, så kunne Næstved godt være et fint udgangspunkt. Nu må vi se, men vi er i hvert fald glade og stolte over, at Næstveds 1. divisionshold i fremtiden skal spille på ProfaGroupPark.

I Boldklubben er der selvfølgelig også stor glæde og tilfredshed over at have fundet en ny stadionpartner. Salgschef Peter Nielsen udtaler: “Vi har de sidste måneder arbejdet intenst på at finde en ny stadionpartner. Det har været vigtigt for os at finde én som havde de samme visioner som os og som ville være med på den rejse vi er i gang med. En partner som vil være en aktiv medspiller på at få skabt nogle super gode rammer omkring vores hjemmekampe og gøre stadion til et fort og et sted som dufter både af historie men også af store ambitioner med fodbolden her på Sydsjælland.
Med 1. Division kommer der markant synlighed på Næstved og ProfaGroupPark, hvorfor vi har alletiders mulighed for at profilere Boldklubben, ProfaGroup og byen Næstved.

Jeg glæder mig vildt meget til den videre rejse med ProfaGroup som stadionpartner. Et engagement som har stor indvirkning på vores videre færd frem mod toppen  slutter Salgschef Peter Nielsen.