Persondatapolitik

Brugen af cookies mv.

Personoplysninger

Når du handler på Næstved Boldklubs FANSTORE registrerer vi dig som kunde med oplysninger om dit navn, postadresse, telefonnummer, alder og e-mail adresse. Det gør vi for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos os, opbevares i fem år og slettes så.

Næstved Boldklub sikrer, at indsamlingen af personoplysninger via websitet kun sker med dit samtykke – så du ved, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Næstved Boldklub videregives eller -sælges på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger og opbevarer eller sender heller ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Næstved Boldklub har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Det giver persondataloven dig ret til. Henvendelser i den forbindelse kan rettes til os per e-mail: pn@naestvedboldklub.dk.


Logstatistik

For at forbedre vores website og shopdel løbende, bruger vi logstatistik på websitet. Logstatistikken tegner et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvilke sider de besøger, m.v., og bruges alene for at optimere siden.

Cookies

Næstved Boldklub bruger også cookies for at få information om, hvordan besøgende bruger websitet, hvor lang tid besøget varer, hvilke links der klikkes på, m.v.

Informationen er anonym og bruges alene til at gøre Næstved Boldklub til en bedre website og shop, der er så nem og sikker at bruge som muligt for kunderne.

Om cookies

Cookies er små tekstfiler, der overføres til din computer, når du besøger Næstved Boldklub, så websitet kan genkende din computer.

Du kan til altid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser. I Internet Explorer slettes cookies f.eks. under menuen ”Funktioner”  – ”Internetindstillinger” – ”Slet cookies”.

OBS!  Vær opmærksom på, at webshoppen ikke ”huske” dit login for dig, og at du skal derfor logge ind igen, hvis du sletter dine cookies. Oplysninger om dine køb, historik m.m. forsvinder dog ikke – dem finder du som normalt efter ny login.