Nyheder

18/08/2017

På vej opad

For 3. kamp i træk skal de grønne fra Næstved igen på udebane. Denne gang en tur til Valby og BK Frem, som altid er en fornøjelse at besøge. Altid mange tilskuere og altid medlevende tilskuere. Frem har dog ikke fået den start, som man havde håbet på derinde og efter to gange uafgjort mod de formodede svageste hold i rækken, blev træner Danny Jung sat på porten. Så det er meget usikkert, hvad det er for et Frem-hold, som vi skal møde. Har den nye træner Martin E. Jensen formået at sparke ny energi i truppen? Hvordan er stemningen i Frem-truppen? Danny Jung blev jo faktisk fyret efter en start, hvor holdet var ubesejret efter de første to turneringskampe.

Den nye Frem-træner er ikke “rigtig” ny, fordi det er Martin E. Jensen, som har spillet et hav af kampe for Frem og som skal stå for træningen sammen med eks-landsholdspiller Rene Henriksen. En erfaren duo og de første udmeldinger fra Martin E. Jensen lyder meget spændende:

– Vi skal have sparket noget humør ind i spillerne. ….samtidig vil vi gerne prøve at finde nogle gamle Frem-dyder frem – noget hård fight og højt pres …..vi har fået at vide af det sportslige udvalg, at vi skal ud over stepperne og spille noget seværdig fodbold – og det er også sådan, jeg gerne vil spille fodbold, siger Martin E. Jensen.(citat fra bold.dk)

Det lyder jo som sød musik i en fodboldelskers ører og vi kan derfor forvente et Frem-hold, som spiller frisk til og som bestemt ikke pakker sig. Det kan kun blive en flot kamp på lørdag.

Masser af nyt i Frem – som der dog ikke bruges tid på i Næstved-lejren. Her er fokus på, at nu har vi vundet en kamp og det var forfærdelig længe siden, at det sidst var sket. Lige præcis skal vi tilbage til 11. maj for at finde sidste sejr (3-0 på udebane over Fremad Amager) – det vil sige – indtil i mandags, hvor det blev til en 3-1 sejr over Ølstykke. For selvopfattelsen og for troen på egne evner var det en enorm vigtig sejr. Vi kan godt vinde kampe og vi kan komme tilbage efter, at have fået en ordentlig spand isvand lige i synet, som vi fik ved 0-1 scoringen til Ølstykke. Men vi fik kæmpet os tilbage og vandt en fortjent 3-1 sejr. Det betyder noget.

På lørdag er modstanderen af en noget anden kaliber og vi skal helt sikkert steppe op i forhold til de første 2 turneringskampe, men det kan vi også godt. Truppen viste overfor sig selv i mandags, at tingene går den rigtige vej. Nu skal vi vise det igen på lørdag.

Truppen er ved at finde sig selv. At rykke ned slider på selvtilliden – man bliver “vant til at tabe kampe” og det kan tage noget tid, at finde melodien igen – bare spørg i Viborg. I juni var de et superligahold. I august er de sidst i 1. division med 0 point efter 3 kampe. Men Viborg skal nok komme igang.

Efter nogle flotte kampe som prøvespiller viste Tarik Mourhrib, at det ikke bare var tilfældigheder, at han viste klassen der. Han gjorde det igen i mandags med 2 kasser og mon ikke, at Michael Hemmingsen gerne vil se ham fra start på lørdag. Det er vi i hvert fald en hel del herude på tilskuerpladserne, som glæder sig rigtig meget til.

Kampen spilles på lørdag d. 19. august kl. 15.00 i Valby Idrætspark, Julius Andersens Vej 1, 2450 København SV.

Start bilen eller tag en tur med DSB til Valby. Kampen mod Frem bliver helt sikkert en oplevelse, så kom ud og hjælp de grønne fra Næstved til sejr.