31/08/2018

Nyt sjællandsk slag i vente

Sidste hjemmekamp blev en rigtig god oplevelse for de grønne med en sejr over HB Køge, som ellers har vundet alle 6 turneringskampe i dette efterår. Samme positive følelse havde de grønne ikke på vej hjem fra sidste rundes kamp i Silkeborg. Meget langt fra, faktisk. Men når det er sagt, så skal vi huske på, at vores modstander i søndags kører med et langt, langt større budget og setup end os og Silkeborg ville komme igang på et eller andet tidspunkt. Det blev så mod os.

FC Roskilde ligger sidst i denne NordicBet Liga og har ikke prøvet at vinde endnu. På papiret en opgave, hvor vi kunne have favoritværdigheden, men vi skal huske, at også Roskilde kører med et budget og et setup, som langt overstiger vores og vi er ramt af skader og nu også karantæne. Roskilde kommer også i gang på et tidspunkt, men det må bare for alt i verden ikke blive mod os. Vi har ikke tabt på hjemmebane og vi er ved at få opbygget “Fort Næstved”, hvor ProfaGroupPark er et uindtagelight fort, hvor modstanderne ikke får noget foræret.

Vinder vi over Roskilde har vi vundet over de to øvrige topklubber på Sjælland og kan vel kalde os foreløbig vinder af kampen om Sjælland. Den titel vil vi gerne nappe hjem til Næstved. Roskilde strutter ikke af selvtillid iøjeblikket, så det er meget vigtigt, at vi fra første fløjt viser, at dette er vores kamp og vi ikke har tænkt os, at lade Roskilde tage point fra os på vores hjemmebane.

I ugens løb har vi fået en landsholdsspiller i klubben – og det er i den grad en fortjent en af slagsen. Vores egen Finnur er udtaget til det færøske landshold og stort tillykke med det. Vi må så undvære vores 9’er i turneringskampen mod Viborg d. 9. september, men det er en ok pris at betale for at få en landsholdsspiller i den grønne trøje. Held og lykke med landsholdet, Finnur – giv den gas!

Vi har brug for opbakning og alle mand på stadion på lørdag. Vi lover en kamp med høj intensivet og nerve. Kampen spilles på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, Næstved på lørdag d. 1. september kl. 13.30. Rigtig god kamp.