30/01/2017

NY SUPER PARTNER I NÆSTVED BOLDKLUB

Netværket i NB oplever stor vækst. Udover et stort eksisterende netværk af trofaste og loyale partnere udvides netværket kontinuerligt med nye stærke partnere. Vi er meget glade og stolte over, at mærke denne opbakning fra erhvervslivet som ser NB som en vigtig partner i enten deres eksponering, netværk, kunde- eller personalepleje m.m.

I denne uge skal vi igen sige velkommen til en ny
SUPER PARTNER i NB.
Det er en stor fornøjelse at kunne byde MFComfort A/S velkommen i vores stærke netværk.

Mik Bolvig fra MFComfort A/S siger om det nye samarbejde:

Vi har valgt at bakke op om Næstved Boldklub af flere årsager.
For det første med hjertet, da jeg selv er gammel Næstved dreng og sportsinteresseret (bl.a. selv spillet i NIF)
Samtidig rent forretningsmæssigt, grundet de mange eksisterende kunder i Næstved og omegn, som udgør det stærke
netværk i Næstved Boldklub, hvor man kan møde mange nye muligheder og inspiration fra de mange deltagende virksomheder.
Udover det så ser vi utrolig meget frem til at få nogle fantastiske oplevelser sammen med netværket og NB og til at have det sjovt med andre sportspassionerede lokalpatriotiske virksomhedsejere.

Som ny sponsor i Næstved Boldklub håber vi på, at kunne bidrage positivt til den nødvendige udvikling for sportslig succes og det der tæller er SEJR! – Vi glæder os meget til at komme i gang:-)

MFComfort:

“Indeklima”
Vi opholder os inden døre næsten hele dagen og for nogle af os kun afbrudt af transporten til og fra arbejdet, skolen eller børnehaven.

Derfor har luften i de rum, hvor vi opholder os, stor betydning for vores trivsel og velvære. Et godt og sundt indeklima har ren og frisk luft – og med den helt rigtige temperatur – det påvirker os positivt, vi føler os bedre tilpas og får større overskud.

En løsning fra MFComfort sikrer en lang række fordele:
• Et godt og sundt indeklima
• Øget komfort og trivsel
• Kort tilbagebetalingstid på investering

Industriløsninger

Vi har en lang erfaring med individuelle løsninger til lagre, produktionshaller, produktions køleprocesser, fjernelse af overskudsvarme m.m.

Det tilstræbes at udføre energioptimerede løsninger med bl.a. frikøling og genanvendelse af overskudsvarme.”

Et stort velkommen til Mik Bolvig og MFComfort A/S