23/05/2017

NY SUPER PARTNER I NÆSTVED BOLDKLUB

På trods af det ærgelige resultat på fodboldbanen kører forretningen ufortrødent videre. Det er en sand fornøjelse at vi kan byde en ny Super Partner velkommen i vores stærke netværk – nemlig Næstved Sten & Grus.

At vi på trods af en lille sportslig nedgang kan styrke netværket yderligere er et meget godt billede på vores voksende netværk som er i konstant udvikling og vækst. Et engagement i Boldklubben er værdifuldt og der følger en masse oplevelser og ikke mindst værdifulde relationer med.

Direktør Flemming Schou siger om det nye engagement i Næstved Boldklub: “Jeg har i årenes løb fulgt med hvordan fodbolden har klaret sig og hvordan man er lykkedes med at udvikle netværket. Interessen var nu blevet så stor, også efter mange opfordringer fra andre virksomheder, at tiden var kommet hvor Næstved Sten & Grus skulle være en del af Næstved Boldklub. Et brand som byen nyder godt af og som i mange år frem er med til at sætte Næstved på landkortet. Vi glæder os meget til mange gode oplevelser sammen med det øvrige netværk.

Hos Næstved Sten & Grus går vi altid efter at udvikle vores produkter for at tilpasse vores kunders og markedets behov.

Næstved Sten & Grus er en Råstofvirksomhed, hvor vi med vores sandsugerskib ”Mette-Pan” indvinder råstoffer fra havet, til anvendelse i byggebranchen og betonindustrien.

Primært til produktion af: Betonelementer/Flisebelægninger samt færdigbeton til byggebranchen.

Vi sætter vores aftryk i beton og byggeindustrien, hvor kvalitet og forsyningssikkerhed er en mærkesag.

Ønskes et samarbejde på disse værdier kontakt: Næstved Sten & Grus. 22209339 – www.naestved-sten-grus.dk, slutter Flemming Schou

Næstved Sten & Grus indtræder som skrevet som Super Partner, netværkets 4. højeste niveau.

SteenGrus1SteenGrus2SteenGrus3