23/04/2017

NY samarbejdspartner i Næstved Boldklub

M. Larsen Vognmandsfirma A/S

Som altid er det en fornøjelse at kunne byde en ny samarbejdspartner velkommen hos Næstved Boldklub og i vores stærke netværk – et netværk som blomstrer, udvikler sig og vækster. Denne gang skal vi byde velkommen til M. Larsen.
Det er skønt at kunne tiltrække og få tilført en partner som M. Larsen. Et firma som udover stor lokal forankring breder sig ud i hele Danmark. En partner som deler de samme ambitioner for byen og for Boldklubben, som os selv.
Læs mere her om hvorfor M. Larsen har valgt at blive en vigtig medspiller i Næstved Boldklub.

Siden 1939 har Næstved Boldklub spillet på fodboldplænerne med ambitiøse mål og fokus på holdindsatsen. Det lokale, de fælles mål og samarbejdet er også værdier, som er centrale for en af boldklubbens nyeste sponsorer M. Larsen Vognmandsfirma A/S – i det daglig tale M. Larsen. Siden 1947 er M. Larsen vokset fra en enkeltmandsvirksomhed til en mellemstor transportvirksomhed i Danmark med 700 ansatte og godt 350 lastbiler.
”Næstved boldklub en gammel og ambitiøs klub med gode værdier, som vi kan spejle os selv i. Derfor har M. Larsen valgt at blive sponsor. Vi synes også, at det er vigtigt at bidrage til lokalmiljøet – både på erhvervssiden, men ligeså vigtigt vil vi gerne bidrage til sunde tiltag til gavn for både børn og voksne” fortæller adm. direktør Peter Thorn.
M. Larsen Vognmandsfirma A/S har i godt 10 år været en del af bybilledet i Næstved kommune, både som dagrenovatør, der indsamler affald for borgerne, og for en række lokale virksomheder.
”Udover at være en del af en kommune med stort vækstpotentiale, så har M. Larsen også en stærk lokal forankring. M. Larsens ejer er født og opvokset som nabo til Sparresholm ligesom den nuværende ledelse for virksomheden er bosiddende i Næstved kommune. Næstved kommune er ikke kun er en kommune, der tager sig godt af erhvervslivet, men også borgerne. Næstved kommune støtter op omkring mange gode tiltag og fællesskabet – det vil vi i M. Larsen gerne støtte, hvorfor vi har valgt at blive sponsor for en vigtig spiller i byen, der sætter Næstved på Danmarks kortet – nemlig Næstved Boldklub” fortæller adm. direktør Peter Thorn.
Peter Thorn mener videre, ”at fodbolden i Næstved Boldklub A/S er en vital elitesport for lokalområdet, der ud over støtten fra erhvervslivet selvsagt skal have et anseeligt offentligt tilskud. Jeg ser med stor forundring på den verserende debat i lokale medier omkring brugen af kommunale midler på klubben. Selvom det er valgår og politikerne har brug for at markere sig, så har vi ikke brug for, at det fodboldmæssige flagskib gang på gang sættes i gabestokken med krav om smalkost”.

Velkommen til M Larsen