20/06/2017

Næstved Storcenter & NB afholder fodbold camp

for udsatte børn og unge.

Fra mandag til fredag i uge 26 vil 30 børn og unge med begrænsede midler i alderen 9-14 år blive en oplevelse rigere.

Et spændende program

Næstved Boldklub har i samarbejde med Næstved Storcenter og Dansk Folkehjælp udarbejdet et program for ugen, hvor der både vil blive spillet masser af fodbold og afholdt lærerige oplæg om sund kost og andre spændende emner… Og ikke mindst er de inviteret med til kampen mellem Næstved og Brøndby IF onsdag 28. juni.

Som en del af en ny CSR-strategi

Næstved Storcenter har i år udarbejdet en CSR-strategi, som bl.a. indeholder en ny sponsorpulje, der har til formål at hjælpe udvalgte sports- og kulturinstitutioner i regionen.

Som en del af strategien har Næstved Storcenter også i år indgået et strategisk partnerskab med bl.a. Næstved Boldklub. Et af de projekter, Næstved Storcenter sammen med Næstved Boldklub har smidt kræfter i, er en fodbold camp, der understøtter strategien med at udbrede sport for børn og unge for nogle af de midler, som centret stiller til rådighed. ”På den måde understøtter vi både sporten og kernen af vores egen strategi – nemlig at gøre noget ekstra for børn, unge og udsatte grupper,” siger Charlotte Schwartzlose.

Næstved Boldklub tager et socialt ansvar

”Vi er meget bevidste om vores rolle i lokalsamfundet, og vi vil rigtig gerne hjælpe til, hvor det er muligt. Da Næstved Storcenter kom på banen med afvikling af en fodbold camp for udsatte børn og unge, var der ikke så meget betænkningstid – det skulle vi bare deltage i. Vi vil gøre en forskel, og med dette tiltag kommer vi – i samarbejde med NSC og Dansk Folkehjælp – netop til at gøre en kæmpe forskel for de 30 børn og unge, som deltager i uge 26. Vi skal i fællesskab sørge for at give dem en fantastisk og ikke mindst lærerig oplevelse. Vi glæder os helt vildt til at byde drengene og pigerne velkommen,” slutter Salgschef i Næstved Boldklub, Peter Nielsen.

For yderligere information:

Næstved Storcenter                               Næstved Boldklub

Carina Bisgaard                                       Peter Nielsen

cb.storcenter@dsg.dk                             pn@naestvedboldklub.dk
Tlf.: 2426 9390                                                               Tlf.: 2293 7272