24/08/2016

Næstved skriver med stærk back

Næstved Boldklub har allerede sikret sig tre forstærkninger i denne sæson, og nu er ”de grønne” så klar med endnu en stærk tilføjelse. Den 24-årige venstre back Daniel Norouzi skifter til Næstved, og her har han fået en 1 ½ år lang kontrakt.

Norouzi fik som ganske ung debut for Brøndby IF, for hvem ham nåede 18 Superligakampe, inden han blev udlejet til Vejle. Den udlejning blev sidenhen vekslet til en permanent aftale, og i alt blev det til 75 1. divisionskampe i Nørreskoven.

Efter kontraktudløb i Vejle skiftede Norouzi denne sommer til klubben Sepahan fra den bedste iranske række med henblik på at komme på det iranske landshold. Men det eksotiske eventyr mislykkedes, og da han vendte hjem til Danmark, opstod muligheden for, at Næstved Boldklub kunne tilknytte ham.

Om tilgangen af Daniel Norouzi siger Næstved Boldklubs sportschef Jesper Frisenholm:

– Norouzi er en moderne back, der har sine primære forcer i det offensive spil, men som med sin hurtighed og nærkampsstyrke også er stærk i defensiven. Vi har måske manglet lidt fart i vores bagkæde, og den får vi tilført med tilgangen af Daniel.

– Han vil med sin fart og sublime teknik blive et farligt våben i vores offensiv, og det gør ham til en fantastisk tilføjelse til vores i forvejen stærke trup. Jeg er sikker på, at tilskuerne på Euro Outlets Stadion Næstved vil elske Norouzi. Han er en spiller med et stort hjerte, der altid går forrest i kampene og fighter til sidste dommerfløjt, lyder det fra Jesper Frisenholm.

Daniel Norouzi får rygnummer 3 i Næstved Boldklub.

Fakta:

Navn: Daniel Norouzi