18/06/2013

Næstved legende stopper

Når han rekorden som alletiders mest scorende Næstved-spiller? Svaret får vi lørdag mod Frem, hvor Karsten Jensen indstiller en mangeårig og flot karriere for Næstved Boldklub. Den 37-årige angriber er med sine 156 scoringer kun ét mål fra legenden Mogens Hansens scoringsrekord for “De Grønne”.- Det vil være en dejlig fornemmelse at slutte karrieren som den mest scorende Næstved-spiller nogensinde og det er klart, at jeg vil gøre alt for at slutte karrieren med et værdigt punktum, siger den 37-årige politiassistent som sidste søndag mod Roskilde kun behøvede seks minutter på banen for at gøre det han er bedst til, nemlig at putte bolden i kassen…Testemonial for Jensen

Karsten Jensen, som lørdag får sin testemonialkamp mod Frem, spiller sin kamp nummer 290 for Næstved Boldklub og indstiller karrieren for at få mere tid til familien.

– Jeg har en søn, der snart fylder fem år og en kone, der også håber at se mere til sin mand. Personligt føler jeg mig stadig fit og har undgået skader, så formen fejler ikke det mindste. Men samtidig må jeg erkende, at de seneste sæsoner, hvor jeg mest er blevet benyttet som indskiftningsspiller peger mod et karrierestop, siger den lange angriber, der sammen en anden veteran Anders Clausen har været blandt de flittigste på træningsbanen.

Karsten Jensen indledte karrieren i Søllested på Lolland og efter ophold i mindre serieklubber kom han til Næstved Boldklub i år 2000, hvor han fik debut mod Nørresundby. Karsten Jensen har også optrådt for Herfølge i Superligaen, samt Hvidovre, Frem, Lolland-Falster Alliancen og Herlufsholm lige som det blev til et kortvarigt udlandseventyr i tyske Rott-Weiss Essen. Men hvergang er Karsten Jensen vendt hjem til Næstved Boldklub.

Angrebstræner

– Det var Næstved, der gav mig chancen og det er hér jeg har følt mig tryg og mærket opbakning fra både trænere, holdkammerater og fans. Så det er også her jeg stopper, siger Karsten Jensen, der foreløbig ikke har planer om at fortsætte med fodbold på motionsplan.

– Nej, jeg tror mit vinderinstinkt er for stort til at spille hyggebold, men man ved jo aldrig. Men fodbolden vil jeg ikke give slip på og jeg kunne godt se mig selv som angrebstræner. Jeg kender jo vejen til kassen, lyder det fra Mr. Jensen, der lørdag kan blive den alletiders mest scorende Næstved-spiller.

Kom og sig farvel til en spiller, der er gjort af et stof som yngre spillere kunne lære meget af. Der er kick-off til kampen mod BK Frem lørdag klokken 16.

Næstved Boldklub