04/08/2016

Næstved henter offensiv forstærkning i FCK

Næstved Boldklub har indgået en aftale for resten af 2016 med det 20-årige stortalent Berat Beciri.

Den unge offensivspiller har senest været på kontrakt i FC København, hvor han har været fast mand i reserveholdsligaen. Her har han bl.a. scoret tre mål i en kamp mod AaB. Desuden har Berat Beciri optrådt på det FCK-hold, der var med i UEFA Youth League – ungdommens svar på Champions League.

Beratt Beciri har dobbelt statsborgerskab (dansk-albansk) og har optrådt 12 gange på Albaniens ungdomslandshold, hvor han også står noteret for to scoringer.

“Berat Beciri dækker de fire forreste pladser. Han er teknisk stærk, pasningssikker og har et godt spark. Han blivver dermed et fantastisk supplement til vores offensiv”, siger Næstved Boldklubs sportschef, Jesper Frisenholm.

aNæstved Boldklub spiller næste gang søndag den 7. august, hvor “De Grønne” tager imod superliganedrykkerne fra Hobro.