02/02/2016

Næstved henter Jeppe Illum hjem

De Grønne har her til aften forstærket sig med den 23-årig offensive profil Jeppe Illum. Jeppe kommer til fra Silkeborg.

Jeppe er en lokal dreng som fik sin fodboldopdragelse i NIF. Efter tiden i NIF rykkede Jeppe teltpælene op og tog til Hessel Gods ved Silkeborg. I 2009 skiftede han Hessel Gods Fodboldkostskole ud med Silkeborg Fodbold College. Han viste hurtigt sine kvaliteter ved at blive topscorer på klubbens U19-hold. Efter blot halvandet år i klubben trænede han med førsteholdet og fik sin debut i en træningskamp mod Viborg, hvor han scorede begge Silkeborgs mål. Den officielle debut fik han seks dage før sin 19-års fødselsdag i en kamp mod OB, hvor han blev skiftet ind i slutminutterne.

Han nåede 107 kampe for Silkeborg, hvoraf halvdelen er superligakampe. Så det er en ung spiller, som allerede har prøvet en hel del på øverste hylde i dansk fodbold, som nu er tilbage i Næstved.

Udover kampene for Silkeborg er Jeppe noteret for 4 U20 landskampe samt 4 U21 landskampe (2 mål)

Vi er super glade for Jeppes tilbagekomst og glæder os til at se Jeppe folde sit store talent ud i Den Grønne trøje:-)

Jeppe har fået en 1 1/2-årig aftale.

En stor tak til vores samarbejdspartner Euro Outlets, som har været med til at gøre denne aftale mulig.