18/08/2016

Næstved Boldklub – Vejle Boldklub

Alle gode gange tre?

De to seneste kampe for de grønne har givet 6 point, 5 mål scoret og to gange clean sheet. Det er vel OK, som en vestjyde ville sige. Vi andre ville nok kalde det for to fantastisk flotte kampe af de grønne. Det er jo ikke hvem som helst, som vi vinder over. En nedrykker fra Superligaen og en udebanesejr over Roskilde, som på papiret nok burde kunne slå os, men det kunne de heldigvis ikke. Rigtig mange af de grønne spillere bør fremhæves for nogle flotte præstationer i de to seneste kampe, men vi skal videre – ned med armene og koncentrere os om en møgsvær hjemmekamp på søndag mod Vejle Boldklub, som er ”kommet til muffen” efter en neglebidende sommer, hvor en truende konkurs blev afløst af boblende optimisme og mulighed for at sammensætte en meget spændende trup. En proces for Vejle, som stadig pågår og det kunne meget vel være vores held. Altså, at Vejle endnu ikke er helt sammenspillet på grund af de mange nye spillere, men på den anden side – en sejr på udebane over Vendsyssel på en hverdagsaften og senest – at Vejle vender et truende nederlag på hjemmebane mod Helsingør på 3 minutter, taler et lidt andet sprog. Vejle er helt sikkert på rette vej.

Vejle Boldklub har været i kamp midt på ugen i pokalen og vandt en beskeden sejr på 3-1 over serie 1 holdet fra Tjæreborg. Det er selvfølgelig svært at blive imponeret over, men Vejles opstilling var meget alternativ og den kamp får ingen betydning for kampen på søndag. Vi skal helt sikkert spille op til vores allerbedste for at få point mod Vejle.

Men kan vi fortsætte stimen mod Vejle?

Mogens Krogh kan i hvert fald igen vælge og vrage blandt en næsten skade- og karantænefri trup. Henrik Bødker spillede for anden gang i træk fuld tid på Sjællandsserieholdet i sidste weekend og er klar til divisionsfodbold igen. Desværre fik Sammy et riv i baglåret og er ude til weekendens kamp. Det samme er fortsat Stefan Nygaard, som får taget gipsen af torsdag i denne uge. Han må sidde over mod Vejle og det er uvist hvor længe endnu, at vi må undvære Stefan. Ryan Findley’s spillertilladelse er på plads, men desværre venter vi fortsat på de danske myndigheder, som endnu ikke har fremsendt Ryans arbejdstilladelse. Rigtig ærgerligt, da han således end ikke må træne og det er selvfølgelig ganske problematisk, at en fodboldspiller ikke må udøve sin profession. Vi håber og tror, at de danske myndigheder har færdigbehandlet denne sag meget snart.,

Kampen mod Vejle Boldklub spilles på Euro Outlets Stadion Næstved, søndag d. 21. august kl. 13.45. Vi håber, at se rigtig mange på stadion. De grønne fans, der har haft fornøjelsen af, at have set Hobro og Roskilde kampene – de kommer. Det er helt sikkert! Og alle andre er også meget velkomne J