30/01/2017

Næstved Boldklub lejer målmand

18 årige Jacob Pryts Larsen er et produkt af Brøndbys talentfabrik. Han blev fornyligt indlemmet som fast del af 1. holdstruppen i Brøndby.
Jacob har repræsenteret Danmark på U17- U18 og U19 landsholdene.
Han har siddet på bænken, som reserve for Frederik Rønnow i en del superligakampe.
Cheftræner Mogens Krogh udtaler “Vi har, med Sebastian Olsen, i det seneste halve år kun haft en målmand i 1. holdstruppen og derfor trukket store veksler på vores U19 målmand Christoffer Petersen. Det er vigtigt for mig at vi i truppen har konkurrence på alle positioner, så den enkelte spiller hele tiden skal holde sig skarp. Med tilgangen af Jacob sikrer vi den konkurrence – også på målmandspositionen”.
BRONDBY, DENMARK - JANUARY 28: Goalkeeper Jacob Pryts of Brondby IF in action during the pre-season friendly match between Brondby IF and Roskilde FC at Brondby Stadion on January 28, 2017 in Brondby, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)