29/03/2017

MICHAEL HEMMINGSEN NY CHEFTRÆNER

Her et par dage efter afskeden med Mogens Krogh, har vi hans afløser klar.

Det er en stor glæde at kunne præsentere Michael Hemmingsen som vores nye Cheftræner.

Michael som er 49 år og bosiddende i Odense sammen med kone og 2 børn er en erfaren herre. I hans aktive karriere spillede han blandt andet et hav af superligakampe for OB, mange som anfører. Han var holdets forsvarsdirigent og spillede sin sidste kamp i 2005.

Herefter tog han trænerkasketten på, først som assistent i OB under daværende cheftræner Lars Olsen. Han nåede også kortvarigt at være cheftræner i klubben, da daværende træner Bruce Rioch forlod klubben med kort varsel.

Efterfølgende har Michael været cheftræner i superligaklubberne SønderjyskE og Randers FC, inden hans sidste trænerjob i FC Vestsjælland, som jo bekendt gik konkurs i vinteren 2015.

Vi har i Michael fået en meget sulten træner, som vil gøre alt for at skabe succes i sæsonens sidste 10 kampe. Arbejdet er allerede startet med at komme ind i alle detaljer omkring holdet og klubben og første træningsdag er i dag, hvor truppen for aller første gang skal prøve kræfter med Michaels træning.

Assistent Max Petersen og angrebstræner Anders Clausen fortsætter i trænerteamet.

Et stort velkommen til Michael Hemmingsen.