Nyheder

08/09/2017

Lige en sejr mere, tak !

Kommer sejr nummer 6 på søndag? Alt tyder på det. Hillerød er uden sejr i denne turnering og har blot 1 point efter uafgjort mod Frem i premieren. Derefter nederlag mod Brønshøj, AB, B 93 og senest Skovshoved. Specielt nederlaget mod Skovshoved gjorde ondt og træner Tommy Schram valgte at kaste håndklædet i ringen efter den kamp. Det er således den tidligere assistenttræner Kasper Jørgensen, som står i spidsen for Hillerød i søndagens kamp mod Næstved.

Et trænerskifte er ofte lig med en chokeffekt, som bryder mønstret for holdet og får vendt skuden. Det skal bare helst ikke ske mod de grønne, som rigtig gerne vil holde gang i bølgen med sejr på sejr. Vinder vi på søndag er det sejr nummer 6 på stribe. Det var der ikke mange, der havde forudset efter den nogle bekymrende start med nederlag mod Skovshoved og Hvidovre, men Hvidovre-kampen blev et wake-up call og siden da er det kun gået fremad for de grønne. Senest en meget, meget flot kamp mod B 93 ude, som blev slået hele 5-1. Det vil være urimeligt, at hive enkeltspillere ud og rose dem, fordi sejren var på alle måder en kollektiv sejr, hvor holdet vandt.

Det allerbedste var nok, at holdet spillede ikke over evne – var ikke voldsomt heldige. Holdet spillede på deres normale niveau – og det er nok det, som må giver allermest optimisme i Næstved-spillertruppen. Spillertruppen glæder sig vildt til, at møde Hvidovre og Skovshoved igen og vise, at de to første kampe – det var ikke Næstved i deres normale spillehumør.

Næstved er tårnhøj favorit med odds 1,28 på Oddset, så der er alt mulig grund til, at kigge ud på søndag og se de grønne fra Næstved folde sig ud. Kan holdet igen ramme et niveau, som mod B 93, så bliver en fornøjelig eftermiddag, hvis man holder med de grønne.

Desværre er arbejdet med lys og varme på Euro Outlets Stadion Næstved ikke kommet igang. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Nu bliver kampen så spillet på Stadion og ikke på Bauhaus Arena. Men vi håber naturligvis, at byrådet hurtigt får behandlet sagen færdig og arbejdet kan komme igang.

Kom ud og hjælp de grønne til sejr nummer 6. Kampen spilles søndag d. 10. september på Euro Outlets Stadion Næstved kl. 13.00.