14/06/2016

Forsvarsprofil skifter til Næstved

Så er sommerpausens første spillertilgang i hus.

Næstved Boldklub henter en af 1. divisions bedste defensivspillere i form af den tidligere FC Roskilde-profil Nikolaj Hansen. Han har tidligere været anfører på det FC Roskilde-mandskab, der de senere år har gjort sig i landets næstbedste række, og han har også spillet tæt på 200 førsteholdskampe siden debuten i 2009.

Nikolaj Hansen har fået sin fodboldopdragelse i FC København, for hvem han Superliga-debuterede og nåede at spille to kampe. Han har desuden spillet 18 landskampe på diverse ungdomslandshold.

Siden gik turen over Frem til FC Roskilde, og nu har 29-årige Hansen så underskrevet en 2-årig kontrakt med “de grønne”.

Nikolaj Hansen dækker både pladsen som central forsvarsspiller og defensiv midtbane. Han kan derudover betegnes som en fysisk stærk og forudseende spiller med en god spilforståelse og en rigtig god teknik.

Om nyerhvervelsen udtaler sportschef Jesper Frisenholm:

– Kontrakten med Nikolaj Hansen er lidt af et scoop. Han er absolut en ønskespiller for os, og med sine mange 1. divisionskampe besidder han en fantastisk rutine. Med sine 29 år er han samtidig også på toppen af sin fodboldkarriere. Hvad end han kommer til at spille i det centrale forsvar eller på den centrale midtbane, er han udset til at være den rutinerede styrmand i defensiven, som vores mange dygtige unge spillere kan læne sig op ad, siger Jesper Frisenholm og fortsætter:

– Nikolaj Hansens vinderinstinkt og hårdhed i duellerne vil helt sikkert have en afsmittende effekt, så vi undgår nogle af de lidt dumme mål, vi har indkasseret i den forgangne sæson. Vi håber derfor, at han kan være med til at indfri målsætningen om at bevæge os opad i tabellen i den kommende sæson, siger Jesper Frisenholm.

Fakta:

Navn: Nikolaj Steen Hansen