24/11/2018

Et fantastisk år skal sluttes godt af

Så er vi allerede nået til årets sidste kamp for de grønne. 2018 har været et fantastisk år for Næstved Boldklub med oprykning i sommers og et efterår i NordicBet Liga, som selv den mest grønne fan nok ikke havde kunnet håbe på. Men fakta er, at vi ligger nummer 2 i NordicBet Ligaen og med en smule held, så går vi på vinterpause med en playoff placering. Det er klasse af de grønne.
Årets sidste kamp byder på en kamp ude mod FC Fredericia. Et hold med en masse kontraster. På den ene side en klub med et stærkt fuldtids setup, ligger fint til i tabellen, meget dygtig træner og et klasse udehold. På den anden side har holdet et meget udtalt hjemmebanekompleks. FC Fredericia har tabt de seneste 5 hjemmekampe på Monjasa Park og den seneste hjemmekamp resulterede i et 1-7 nederlag mod den daværende bundprop i tabellen, FC Roskilde. En sådan kindhest vil typisk resultere i, at spillere og trænerstab rykker sammen i bussen og arbejder stenhårdt for, at det ikke skal gentage sig, så det er sandsynligvis slet ikke en fordel for Næstved, at FC Fredericia tabte så stort til Roskilde.
Omvendt så er vi også et hold med kontraster i øjeblikket. Mentalt er vi på den grønne gren. Det kører for os både i turneringen og i pokalen og spillerne kan gå på vandet i øjeblikket, men vi kommer til Fredericia med hele 3 karantæner. Vi fik 3 gule kort i søndags mod rivalerne fra Nykøbing FC og de var alle karantænegivende, så både Jesper Christiansen, Tobias Christensen og Nikolai Hansen er ikke med mod FC Fredericia og da truppen også trækkes med små og lidt større skader, så skal Michael Hemmingsen ryste posen til opgøret på søndag. Men det blev jo også rystet i posen mod AGF og det gik jo meget godt og der er fuld tillid til absolut alle i truppen, så vi stiller med et slagkraftigt mandskab på søndag. Derom ingen tvivl.
På Fredericias hold skal vi hilse på Mathias Johannsen, som netop har forlænget sin kontrakt med det østjyske hold, Mathias spiller primært i det centrale forsvar og ikke venstre back, som vi husker ham fra tiden på Sydsjælland. Derudover skal vi på søndag op imod en række tidligere – og sandsynligvis kommende – FCM spillere, da FCM og FC Fredericia har et strategisk samarbejde, hvor det mest synlige resultat af det samarbejde er en stribe udlejninger af FCM-spillere til Fredericia. Vi skal således gøre klar til at møde nogle spillere, som er meget tæt på at have superligaklasse og det bliver en god, brugbar erfaring i det videre arbejde med Næstved-truppen for Michael Hemmingsen.
Der er sikkert mange, som har fået lyst til at se mere fodbold med de grønne efter søndagens kamp mod Nykøbing FC, så start bilen eller tilmeld dig fanklubbens bustur til kampen mod Fredericia.
Kampen spilles nu på søndag d. 25. november kl. 13.45 på Monjasa Park, Vestre Ringvej 102, 7000 Fredericia.