Nyheder

23/09/2017

Efterårets vigtigste kamp

Søndag kl. 13.00 løber de grønne ind til efterårets vigtigste kamp. Skal vores våde drømme om 1. division i næste sæson holdes kørende på fuld blus, så må vi ikke tabe på søndag. Allerhelst en sejr – naturligvis, men en uafgjort her i starten af en lang sæson kan vi måske godt leve med.

Det bedste eksempel på, at troen og drømmen om 1. division lever i bedste velgående er fredagens glade nyhed om forsvarsklippen Jesper Christiansens forlængelse af kontrakten frem til 2020. En meget vigtig signing, som viser, at der er saft og kraft i de grønnes drømme om 1. division. Jesper betydning for holdet kan ikke overvurderes. Han er meget vigtig for vores defensiv og så scorer han også mål.

De grønne kommer til kampen på søndag efter en udmærket indsats mod HB Køge, hvor det var de små marginaler – og lidt sløset forsvarsspil – som gjorde, at vi tabte 1-3. Set i bagklogskabens klare lys, så ER turneringen vigtigere end pokalturneringen, så det er måske fint nok, at vi nu kan koncentere os alene om, at rykke frem i tabellen og komme op til Hvidovre på 1. pladsen.

Netop Hvidovre var også i kamp i pokalturneringen i onsdags og fik brugt dejligt mange kræfter i et pokalnederlag mod Helsingør, som først blev afgjort efter forlænget spilletid og straffespark. Her blev Kim Aabech den store skurk efter at have forsøgt et lop på sit straffespark mod Helsingørs, desværre for Aabech, ret høje målmand. Det gik ikke så godt.

Men når det er sagt, så bliver kampen på søndag en stor mundfuld for de grønne. Hvidovre har haft svinelæderet fremme og har samlet et rigtig, rigtig godt 2. divisionshold og det er ganske fortjent, at de topper rækken efter 6 sejre og 1 uafgjort med målscoren 19-4. Bedste angreb / bedste forsvar i rækken. Sådan.

Hvidovre-holdet er proppet med profiler, men klart, at angrebsesset Nicolaj Agger fortjener ekstra opmærksomhed fra Jesper Christiansen og kollegaer i det grønne forsvar på søndag. Derudover skal man altid holde øje med en Aabech. Det ved os, der er kommet på Næstved Stadion i en årrække.

Hvidovre praktiserer et 4-2-4 system, når de angriber, hvor de nærmest fører “blitzkrieg” mod modstanderens forsvar. Det virker – 19 mål på 7 kampe – og det skal vi være klar til. Hvidovre vil komme buldrende og så skal vi stå fast og spille vores spil. Hvidovre er ikke blevet testet i de bagerste rækker endnu i denne 2. division og det vil vi rigtig gerne være de første, der får gjort. Vi har de offensive spillere, der kan gøre ondt på Hvidovre og det skal vi ud og vise på søndag.

Kom ud og hjælp de grønne videre på vejen til 1. division. Kampen spilles på søndag d. 24. september på Bauhaus Arena (lige overfor Euro Outlets Stadion Næstved) kl. 13.00. Kom i god tid. Vi bliver sikkert mange.