Nyheder

26/08/2017

De grønne på hvepsejagt

På søndag er sidste chance i år for at opleve de grønne på vores “rigtig” hjemmebane. Som bekendt skal Euro Outlets Stadion Næstved opgraderes med lys og varme i banen og det arbejde påbegyndes straks efter søndagens kamp mod Brønshøj. Herefter spilles vores hjemmekampe lige ved siden af på Bauhaus Arena indtil forårssæsonen starter og vi igen er klar til at indtage Euro Outlets Stadion Næstved.

Men altså – på søndag er alt som normalt.

Vi står overfor en flok hvepse fra Brønshøj ikke bare en gang i de kommende dage, men to gange. På søndag på hjemmebane og på onsdag d. 30. august på udebane i pokalturneringen. Brønshøj er startet denne turnering meget effektfuld med 2 sejre i 2 kampe mod B93 og Hillerød, men sidste lørdag gik det galt mod Skovshoved, hvor Brønshøj på egen bane tabte 0-2. Brønshøj er udstyret med et særdeles brugbart angreb, hvor Christoffer Boateng og “vores egen” Kevin Bechmann Timm hver har scoret 2 mål i de første 3 kampe. Den duo skal vi holde øje med. Meldingerne fra Brønshøj er, at spillet har fungeret rigtig godt i de to første kampe mod B93 og Hillerød og så kom der grus i maskineriet mod Skovshoved.

Det grus vil vi også gerne putte i Brønshøj-offensiven, fordi der er ingen tvivl om, at sidder vi ikke tungt på Brønshøj-offensiven, så får vi det svært på søndag. Men hvorfor skulle vi ikke kunne det? Optimismen og troen på egne evner blev støvet godt og grundigt af i sidste uges kamp mod Frem, hvor vi spillede og kæmpede fantastisk og vandt en fortjent sejr, som vi dog måtte slås for og der blev da også bidt negle på Næstved bænk og ikke mindst i slutminutterne på tilskuerpladserne, fordi det var lidt for spændende til slut. Men vi vandt – og det var pokkers vigtigt.

Vi vil højere op i tabellen og det må så gå ud over hvepsene på søndag.

På onsdag tager vi så på genvisit og besøger Brønshøj i deres egen hule i Tingbjerg. Her gælder det pokalturneringen, hvor vi traditionen tro vil give spilletid til de spillere i truppen, som ikke har spillet så meget i de første kampe, så hele truppen holdes skarp til efterårets mange kampe.

Turneringskampen på hjemmebane spilles på søndag d. 27. august kl. 13.00 på Euro Outlets Stadion Næstved. Kom ud og hjælp de grønne til 3 nye point.

Pokalkampen på ugebane spilles på onsdag d. 30. august kl. 19.00 på Tingbjerg Ground, Ruten 2, 2700 Brønshøj. Start bilen eller tag en tur med DSB og hjælp de grønne videre til næste runde af pokalturneringen.