05/10/2018

Besøg fra Holger Danske’s by

På søndag er vi atter hjemme igen på ProfaGroupPark efter en faktisk god kamp i søndags på Falster, men hvor vi ikke havde en super dag rent defensivt. Modsat spillede Nykøbing en rigtig god kamp, så tillykke til Nykøbing. Der er intet andet at gøre end komme tilbage på træningsbanen og forberede os til søndagens kamp. Skal vi hive noget positivt ud af kampen i søndags, så var det klasse, at score 2 mål på udebane mod rækkens bedste defensiv og det er det udtryk, som de grønne har udstrålet igennem hele efteråret. Det er pokkers flot offensiv fodbold, som Næstved Boldklub har præsteret i efterårets turnerings- og pokalkampe.

Vi kan selvfølgelig heller ikke komme udenom endnu en omgang velfortjent ros til vores 9’er, vores færing, vores offensive kirurg, som gang på gang har gjort ondt på modstandernes forsvar. Han er brandvarm iøjeblikket og Lars Olsen – færøsk landstræner – må virkelig have nogle angribere på meget, meget højt niveau siden, at han lader vores Finnur sidde og få splinter i den unævnelige. Brug ham dog, Lars – han fortjener det.

Men Næstved Boldklub har ikke blot Finnur inde i landsholdsvarmen. Vores keeper, Jacob Prytz, er ganske velfortjent udtaget til det danske U-20 landshold og det stopper ikke der. Vores angriber, Ahmed Hassan, er udtaget til det iranske U-23 landshold. Stort tillykke til alle tre !

I en række så tæt som denne NordicBet Liga er der ikke råd til en nederlagsstime. Vi skal på søndag ud og vise, at kampen på Falster var en enlig svale og vi er tilbage, hvor vi hører hjemme. Vi må desværre undvære vores offensive strateg, Tobias Chistensen, som har fået en advarsel for meget og nu må sidde på tribunen på søndag. Han er klar igen til Roskilde-kampen. Tobias ville sikkert gerne have mødt sine gamle klubkammerater fra FC Helsingør. Til gengæld kan vi byde velkommen til Daniel Jørgensen og Victor Anker. To spillere, som vi hernede på Sydsjælland, betragter som vores egne. Held og lykke til jer to – lige bortset fra på søndag.

Helsingør kommer til Næstved med en stigende formkurve. Holdets nye træner, Peter Feher eks-B-93, har fået sat skik på holdet og der venter Næstved en væsentlig større opgave end for bare nogle uger siden, men vi er altså hjemme på ProfaGroupPark rigtig stærke. Vi har ikke tabt på hjemmebane i dette efterår og modsat har FC Helsingør ikke vundet på udebane endnu. Men Helsingør har det med at spille uafgjort på udebane, så vi skal steppe op i forhold til sidste søndag.

Mød op og hjælp de grønne til sejr på søndag. Kampen spilles på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, Næstved kl. 13.45 nu på søndag d. 7. oktober. Rigtig god kamp !