30/03/2017

Arvefjendeopgør med et twist

Så er det på søndag, at vi på hjemmebane skal op imod arvefjenderne fra Falster – Nykøbing FC. Det er i sig selv et af højdepunkterne på turneringskalenderen for den trofaste tilskuere på Euro Outlets Stadion Næstved, men som det nok ikke er gået nogens næse forbi, så har vi en ny chef på sidelinien i søndagens opgør. Så kampen har en ekstra dimension.

Stort velkommen til Michael Hemmingsen, som har en masse erfaring i rygsækken – både som superligaspiller og som træner. Michael, du vil hurtigt opdage, at du er kommet til en fodboldby – specielt hvis vi vinder på søndag. Så er der mange her i Næstved, der er klar til at opføre en 6 meter høj marmorstatue af dig på Axeltorv. Og heldigvis for det. Interessen for fodbolden er enorm her i Næstved og på Sydsjælland og der skal ikke meget til for, at denne interesse eksploderer – 3 point på søndag ville være en fin gnist.

Det vil være også et meget fin signal, at sende til vores venner i Næstved Byråd, så de meget hurtig og meget effektivt giver Næstved Boldklub økonomisk arbejdsro i de kommende uger og måneder, hvor eksistensen i 1. division er eneste prioritet for de grønne. Vi har bestemt ikke brug for den usikkerhed, som der pt. er omkring aftalen mellem Næstved Kommune og Næstved Boldklub.

En stort tak skal lyde til Mogens Krogh, som har formået at flytte Næstved sportsligt fra 2. division til 1. division og fået etableret os i 1. division. Det er en stor sportlig bedrift og det kan denne ærgerlige afslutning på ægteskabet mellem Mogens og Næstved ikke ændre på. Der er meget stor respekt og taknemmelighed for din indsats for Næstved igennem de seneste 3 sæsonen her i Næstved. Tak for indsatsen, Mogens. Vi er mange, som håber at se dig hernede engang imellem.

Kampen på søndag er den lille gnist, som kan få fodboldfeberen til at eksplodere her i Næstved. En sejr på søndag, så ser det lidt bedre ud og næste turneringskamp er mod AB, som vi må formodes at have en god chance imod. Så ser tingene pludselig helt anderledes ud. Men det kræver en sejr på søndag. Lad os bakke op og ikke mindst møde op på søndag og hjælpe de grønne til denne meget vigtige sejr.

Der er trykt hele 10.000 fribilletter til kampen, så alt er linet op til et fodboldbrag med masser af liv på tilskuerpladserne. Du kan afhente fribilletter her:

Sydbank
Meny Østergade
Euro Outlets
Idemøbler Næstved
Andersens Vinhandel
Scala
Carl Ras
Garant Farvemessen
Invita
Møns Bank
Spar Nord
Specialbutikken
Silvan
Næstved Storcenter (centerinformationen)

Kampen spilles nu på søndag d. 2. april på Euro Outlets Stadion Næstved kl. 13.45. Kom ud og hjælp de grønne fra Næstved til 3 livgivende point og sæt gang i fodboldfeberen på Sydsjælland.