09/11/2018

Afslutningen skal være go’

Så fik vi derude på Amager i søndags en lille påmindelse om, at tingene kan også gå den forkerte vej for de grønne. Offensivt var vi udfordret med Finnur og Tobias ude med henholdsvis skade og karantæne, men der manglende også den energi og stålvilje, som har været holdets kendetegn i de seneste kampe. Men heldigvis er der kamp igen nu på søndag. Og det er en pokkers vigtig kamp.
Dette års NordicBet Liga er meget tæt og vi skal slutte ordentlig af. Vi skal gå på vinterpause med en god fornemmelse i maven og nyde et meget flot efterår. Skulle det lykkes at holde den play-off plads, som vi holder i øjeblikket, så vil det være en fantastisk, sensationel placering, som vil give den sportslige ledelse i Næstved gode kort på hånden. Selvfølgelig vil der komme og der er allerede interesse fra højere rangerede klubber for holdets profiler, men der er også interesse fra spillere, som gerne vil til Næstved, fordi det er på Sydsjælland, at der er gode muligheder for at udvikle sig. Vores keeper – den nyslåede U-21 landsholdsmålmand Jacob Pryts – er nok det mest lysende eksempel, men der er mange andre. Finnur naturligvis, som er gået fra en tilværelse som reserve hos Fremad Amager til kæmpe profil her i NordicBet Ligaen. Tobias, som ligeledes er blevet et stor profil for Næstved, men også i ligaen, er gået fra en reservetilværelse i Helsingør til nøglespiller for Næstved – og der er mange andre eksempler.
Så opgaven for den sportslige sektor i Næstved Boldklub er således ikke kun, at holde sammen på den fantastiske grønne trup. Det er også at vælge de helt rigtige spillere, som skal ind i truppen i vinterpausen. Næstved Boldklub er blevet meget attraktiv på meget kort tid.
Alt dette kræver naturligvis, at vi slutter godt af og holder os oppe i den gode ende af tabellen. På søndag gælder det en kamp mod Hvidovre, som vi ikke har de bedste erfaringer med. Vi tabte i Hvidovre i august og vi tabte begge kampe i sidste sæson i 2. division både ude og hjemme. Vi har revanche til gode. Hvidovre kommer til Næstved med to friske nederlag i bagagen. Nederlag mod Nykøbing og Silkeborg, men inden da flotte sejre mod Thisted og HB Køge. Holdet har en række profiler på holdkortet. Den mest “hotte” lige nu er nok Louka Andreasen, som flirter kraftigt med Aab og det er kun et spørgsmål om kort tid inden han kan skrive superligaspiller på sit CV. Derudover har Hvidovre fortsat de offensive profiler Nicolaj Agger, Kim Aabech og så bliver det spændende om vi får Stefan Nygaard at se her på hans gamle hjemmebane. Stor velkommen til dig, Stefan.
Hverken Hvidovre eller Næstved har spillere i karantæne.
Kom ud på søndag og se de grønne tage imod Hvidovre. Kampen spiller nu på søndag d. 11. november kl. 13.45 på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, 4700 Næstved. Rigtig god kamp